Контактирајте нѐ

Напишете до нас.

Испратете порака со пополнување на следниот формулар, на која ќе ви одговориме во најскоро време.

ЛАГ Агро Лидер Кривогаштани

Северна Македонија

Веб страна:
lagagrolider.mk

Емаил:
lagagrolider@gmail.com

Асоцијација ИнКо – Молфета

Italija

Веб страна:
https://www.incoweb.org/

Емаил:
info@incoweb.org

Здружение на млади на заедницата Бистрита

Романија

Веб страна: https://asociatiatineripentrucomunitate.ro/

Емаил:
telciancristinamaria@yahoo.com